Cautare

54178 de rezultate pentru "cea mai tare cerere in casatorie" (6.89 secunde)
Conform noii legislatii in domeniu, cei care detin depozite pentru de produse agricole nu mai pot functiona fara autorizatii din partea Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala.
Visul de a avea un apartament modern, cu living in loc de hol, bucatarie si debara, este destul de usor de transformat in realitate. ... Riscul e cu atat mai mare cu cat aproape in fiecare bloc exista cate un locatar "binevoitor", care sa faca reclamatie.
Terenurile agricole sunt la mare cautare de catre investitorii straini, pierzandu-si totodata destinatia in favoarea turismului si a altor activitati. ... Buletinul editat de Institutul de Consultanta Imobiliara scoate la iveala situatia actuala a terenurilor agricole, caracterizata de preturi mici si cerere ridicata.
Fermierii pot depune cerere pentru subventia de 1 leu pentru un litru de motorina pana la data de 16 mai, iar adeverinta pe baza careia se achizitioneaza combustibil la pret redus se poate utiliza pana la 16 iunie, potrivit unui ordin emis de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).
De la inceputul anului trecut, romanii care calatoresc in statele Uniunii Europene beneficiaza de aceleasi drepturi medicale cu locuitorii statelor respective. ... In acest an, in locul cardurilor se elibereaza certificate de inlocuire.
3.150 de proprietari de masini au achitat in ultimele trei luni taxa de poluare, in timp ce unui numar de 1.170 de galateni i s-a restituit diferenta aferenta taxei de prima inmatriculare.
Pentru sustinerea micilor afaceri, considerate motorul economiei europene si care au fost cele mai afectate de criza, a fost deschisa o noua linie de finantare.
Conform celor declarate de Adrian Nastse, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, cererea de efectuare a perchezitiilor ar fi trebuit semnata de Ilie Botos, procurorul general al Romaniei, pentru ca asa cere legea.
Danut Culetu, prefectul Constantei, a anuntat ieri ca institutia pe care o conduce a atacat in contencios administrativ decizia alegerii lui Nicusor Constantinescu drept presedinte al Consiliului Judetean Constanta, in urma sedintei din 25.04.2006.
Institutul pentru Politici Publice a prezentat un studiu in care se arata ca absentele deputatilor de la sedintele de plen sau din comisii sunt motivate la cerere, indiferent daca exista sau nu motive legitime si chiar si in cazul in care nu sunt oferite nici un fel de justificari.
Conducerea PNL ii va cere presedintelui Traian Basescu sa actioneze pentru schimbarea din functie a directorului SIE, Claudiu Saftoiu, care, in opinia liberalilor, este la fel de vinovat ca si ministrul de Externe, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute, la un post central de televiziune, liderul liberal Adrian Iorgulescu.
Judecatorul galatean Vasile Susanu a anuntat ca cererea prin care Guvernul solicita stramutarea va fi judecata la 4 mai, la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Senatorii democrat-liberali ignora decizia Curtii Constitutionale si continua atacul ", pe care il puteti citi in continuare. 'Senatorii PD-L insista in demersul de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului, desi sansele sunt zero.
"Am facut aceasta cerere ca sa vad daca departamentele de informare a presei sunt informate, partea de documentare a presei, care a lipsit cu desavarsire. ... Prigoana a mai spus, ironic, ca a fost vorba si despre un exercitiu de imagine.
Smaranda Scridon, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, face unele precizari in legatura cu platile dispuse gresit de contribuabili, pentru sursele "Contributii la asigurari sociale de sanatate datorate de persoanele aflate in somaj" si "Contributia individuala de asigurari sociale de sanatate datorata de persoanele care beneficiaza de indemnizatia pentru cresterea copilului" suportate de stat.
Persoanele care intentioneaza sa instraineze un imobil, fie el casa, apartament sau teren, sunt obligate sa inscrie respectivul imobil in Registrul de Carte Funciara.
Liberalii gaalaateni vor saa-i convingaa pe producaatorii agricoli din judetul nostru caa Guvernul Taariceanu face eforturi pentru a-i ajuta in campania de toamnaa. Judetul Galati va primi, sub formaa de bonuri pentru motorinaa, mai multe milioane de lei.
In luna decembrie 2007, la nivelul OCPI Constanta a fost dat in folosinta sistemul de management al cozilor care va asigura fluidizarea si cresterea rapiditatii inregistrarii dosarelor.
Dacia ia în calcul introducerea de cutii de viteze automate pe gama Logan, însa o decizie concreta în acest sens va fi luata în momentul în care va exista cerere suficient de mare pentru aceasta dotare.
Iulia Bunea) Noi decizii ale justitiei in cazul Realitatea TV, care pun sub semnul intrebarii viitorul postului de televiziune. Caile de atac folosite Realitatea Media dupa ce Curtea de Apel a decis ca societatea trebuie sa intre in faliment nu au avut succes.
google-analytics.com